سقف کاذب یکپارچه
معرفی و انواع سقف کاذب یکپارچه کی پلاس
سقف کاذب یکپارچه یکی از پر کاربردترین انواع سقف کاذب است که متناسب با محل استفاده و کاربری در چند نوع سیستم مختلف ارائه می شود.
معرفی سقف کاذب یکپارچه
شامل زیرسازی سبک فولادی معلق ساخته شده با مقاطع U ،L و C بوده كه صفحات روکش دار گچی در یک یا دو لایه، به وسیله پیچ مخصوص بر روی آنها نصب می شوند. درزهای میان این صفحات به وسیله نوار و بتونه مخصوص درزگیری شده و بدین ترتیب سطحی یکپارچه و بدون درز حاصل می شود. سطح بدست آمده قابلیت اجرای رنگ و پوشش های دیگر را خواهد داشت. فضای خالی پشت سقف كاذب، امكان استفاده از انواع عایق های حرارتی و صوتی را فراهم نموده و عبور و دسترسی به تاسیسات الكتریكی و مكانیكی را میسر می سازد. جهت محاسبه قیمت این نوع از سقف ها، به صفحه قیمت سقف کاذب مراجعه کنید.
انواع سقف کاذب یکپارچه کی پلاس
سقف کاذب یکپارچه D112a.ir
سقف کاذب با سازه گذاری دو طرفه ساختار این سقف شامل یک زیرسازی فولادی سبک با سازه گذاری در دو جهت (به صورت متعامد) بوده که پنلها در یک یا دو لایه بر روی آن نصب می شوند. با توجه به عملکرد بالای سقف کاذب D112a.ir، می توان از این نوع سقف کاذب در بسیاری از فضاها و در طرحهای تزئینی متنوع و زیبا استفاده نمود.
سقف کاذب یکپارچه با سازه گذاری یک طرفه
ساختار این سقف شامل یک زیرسازی فولادی سبک با سازه گذاری در یک جهت بوده که پنل ها در یک یا دو لایه بر روی آن نصب می شوند. زمانی که یک سقف کاذب با سرعت اجرایی بالا و حداقل مصالح و هزینه مد نظر باشد، سقف کاذب D112b.ir کی پلاس گزینه بسیار مناسبی خواهد بود. به لحاظ اجرایی، توصیه میشود که از این نوع سقف کاذب با در نظر گرفتن شرایط زیر استفاده شود:
سطح سقف کاذب کمتر از ۵۰ مترمربع / دهانه سقف کاذب کمتر از ۴ متر / ارتفاع آویز گیری کمتر از ۵۰ سانتیمتر / سقف کاذب ساده و فاقد شکست
یک نمونه از کاربردهای این نوع سقف کاذب، در سقفهای تیرچه بلوک با بلوکهای پلی استایرنی در واحدهای مسکونی است، که ارتفاع آویز در آن معمولا کم بوده و سقف کاذب در یک سطح محدود و فاقد شکست اجرا میشود.
سقف کاذب خود ایستای D131.ir
در زیرسازی این ساختار از سازه های استاد تک و دوتایی استفاده می شود. برای پوشش کاری می توان از پنل های با ضخامت ۱۲/۵ ، ۱۸ و ۱۲/۵×۲ میلیمتر استفاده نمود و به کارگیری لایه عایق با وزن حداکثر ۵ کیلوگرم بر مترمربع مجاز می باشد. این ساختار دارای انواع مختلفی بوده و زمانی مورد استفاده قرار می گیرد که به دلیل حجم تاسیسات و یا عدم اطمینان از استحکام سقف اصلی (سازهای)، امکان آویزگیری از آن سقف وجود نداشته باشد.
سقف زیر سقف خود ایستا
این نوع سقف ترکیبی از یک سقف خود ایستا D131.ir به عنوان اساس کار (سقف زیرین) و سقف دومی که مجددا می تواند از نوع یکپارچه یا مشبک باشد، تشکیل شده است. معمولا زمانیکه به دلیل حجم تاسیسات پشت سقف امکان اجرای سقف یکپارچه وجود نداشته باشد و نیز الزاماتی نظیر مقاومت در برابر حريق، عایق صوتی بالا و یا طرح های دکوراتیو تواما در یک سقف وجود داشته باشد، پیشنهاد می گردد از ساختار سقف زیر سقف خود ایستا استفاده شود.
تصاویر پروژه ها با سقف کاذب یکپارچه کی پلاس
در اینجا میتوانید نمونه پروژههای اجرا شده توسط نصاب سقف کاذب کی پلاس را مشاهده کنید.
نوع دیگر سقف های کاذب : سقف کاذب مشبک
در سقف کاذب مشبک با از سازه های سپری T شكل به صورت شبكه ای برای زیرسازی استفاده می شود. این سازه به وسیله آویزهای قابل تنظیم، به سقف اصلی متصل می شود.
سپس تایل های سقفی به صورت وزنی درون این شبكه قرار می گیرند. فضای خالی پشت سقف كاذب، امكان استفاده از لایه عایق را فراهم می کند و می توان مشخصات عملکردی نظیر جذب صوت بالا دست یافت.
کاتالوگ سقف کاذب
کاتالوگ های رسمی کی پلاس همواره بروزترین اطلاعات فنی و الزامات ساخت را در اختیار مخاطبان قرار می دهد. از کلیات ساختار تا جزئیات سیستم های سقف کاذب، مراحل اجرا و نکات حایز اهمیت را می توانید در این کاتالوگ مشاهده کنید. دانلود کاتالوگ ها کی پلاس >>
سامانه خدمات و نصب و اجرا سقف کاذب
کی پلاس به صورت دوره ای اقدام به آموزش نصابین مجرب می نمایید و در سامانه خدمات کی پلاس برای هموطنانی که قصد استفاده از سیستم های ساخت و ساز خشک نظیر سقف کاذب را دارند، این امکان را فراهم کرده است تا بتوانند به صورت آنلاین درخواست خود را ثبت کنند، و از مزیت نصابین مورد تایید، و محصولات اصلی کی پلاس برای اجرای پروژه بهره مند شوند. آشنایی با سامانه خدمات >>
موقعیت های استفاده از سقف کاذب
کی پلاس برای آشنایی بیشتر مخاطبان با موقعیت های استفاده از سقف کاذب نرم افزار آنلاین خانه مجازی کی پلاس را منتشر کرده است. در این نرم افزار آنلاین می توانید به عنوان نمونه یک پروژه مسکونی را که در آن به خوبی موقعیت های کاربرد محصولات و ساختار های کی پلاس به تصویر درآمده بررسی کنید تا شناخت مناسبی کاربرد هر سیستم در محیط های مختلف بدست آورید.