پروفیل سقف کاذب

نصب پروفیل سقف کاذب

پروفیل ها از اجزای اصلی تشکیل دهنده سیستم های ساخت و ساز خشک کی پلاس می باشند. انواع پروفیل های کی پلاس مطابق استاندارد ملی به شماره 13035 بوده و در نصب و اجرای سیستم های ساخت و ساز خشک استفاده می شوند. در این نوشته از کی پلاس قصد داریم شما را با پروفیل هایی که در ساختار سقف کاذب مورد استفاده قرار می گیرند، آشنا کنیم.

معرفی پروفیل های سقف کاذب کی پلاس

زیرسازی سقف های کاذب کی پلاس با پروفیل های گالوانیزه سرد نورد شده انجام می شود. از جمله ویژگی های پروفیل های سقف کاذب کی پلاس می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • نخستین پروفیل تولید شده که مطابق استاندارد ملی به شماره 13035 می باشد.
  • بنا به درخواست مشتری، امکان تولید پروفیل با طول خاص وجود دارد.
  • به دلیل ضخامت بالا، استحکام بیشتری نسبت به سایر پروفیل های موجود در بازار دارد.
  • مقاوم در برابر خوردگی و زنگ زدگی به دلیل ضخامت بالای آبکاری و وجود زینک
  • به دلیل نورد شدن با دستگاه های پیشرفته و قالب های متعدد، از شکل مناسب تری نسبت به نمونه های مشابه برخوردار می باشند.
معرفی پروفیل سقف کاذب کی پلاس
مقاطع فلزی سقف کاذب
اجرای مقاطع فلزی سقف کاذب

انواع پروفیل های سقف کاذب

مجریان کی پلاس در نصب و راه اندازی انواع سقف کاذب، در هر مرحله از زیرسازی، از پروفیل ها و مقاطع فلزی مخصوصی استفاده می کنند. در ادامه با ما همراه باشید تا به بررسی هر یک از آنها بپردازیم.

سازه زیرسازی سقفی (سقف یکپارچه)

این سازه جزء اصلی زيرسازی سقف کاذب 112D می باشد و به عنوان سازه باربر یا سازه پنل خور یا هر دو آنها، عمل می کند. مقطع این سازه C شکل بوده و در دو نوع بر اساس استانداردهای DIN و NF به ترتیب نام های 60CD وF47 تولید و عرضه می شود. سازه های مذکور در ساختار دیوار پوششی متصل به دیوار زمینه نیز کاربرد دارند.

سازه تراز سقف یکپارچه

این سازه در فصل مشترک دیوار و سقف، به دیوار متصل شده و تراز سقف را مشخص می کند؛ همچنین، این سازه می تواند نقش باربر داشته باشد و به عنوان تکیه گاه در حاشیه سقف عمل نماید. علاوه بر کاربردهای مذکور، از اين سازه جهت زيرسازی در محل شکست های سقف نیز استفاده می شود. سازه تراز در دو نوع با نام های 28UD (با مقطع ناودانی) و 25L (با مقطع نبشی) تولید و عرضه می شود.

سازه محافظ لبه (j-bead)

از این سازه جهت ایجاد لبه های صاف و یکنواخت در انتهای آزاد پنل های گچی استفاده می شود. علاوه بر ایجاد لبه های یکنواخت، این سازه از لبه های آزاد پنل ها نیز محافظت می نماید.

سازه درز انقطاع

از این سازه جهت ایجاد درز انقطاع در دیوارها و سقف های پیوسته با طول زیاد، استفاده می شود. سازه های درز انقطاع در اقسام مختلف برای انواع کاربردها تولید می شوند.

پروفیل های سقف های مشبک

جهت اجرای سقف کاذب مشبک، از این سازه استفاده می شود. این پروفیل ها از جنس ورق گالوانیزه بوده و به صورت سپری (T شکل)، در اندازه های استاندارد 3600، 1200 و 600 میلی متر تولید می شوند. این پروفیل ها به رنگ (سطح بیرونی) سفید تولید می شوند.

انواع پروفیل سقف کاذب کی پلاس
پروفیل نبشی و سپری سقف کاذب
پروفیل سقف کاذب کی پلاس

جمع بندی

سقف های کاذب کی پلاس، جایگزین بسیار مناسبی برای سقف های کاذب غیر استاندارد ساخته شده با رابیتس و گچ بوده و با توجه به تنوع بالای طرح ها و مدل ها، می تواند زیبایی محیط را چند برابر کند. لازم به ذکر است، سقف های کاذب کی پلاس، به دو دسته یکپارچه و مشبک تقسیم بندی می شوند. پروفیل هایی که در این نوشته به بررسی آن پرداختیم، در زیرسازی انواع سقف کاذب مورد استفاده قرار می گیرند.

کی پلاس با راه اندازی واحد آموزش و برگزاری کلاس های آموزشی تخصصی، مطالب فنى بروز و روش‌هاى صحیح نصب را به گروه‌هاى نظارتى و اجرایى ارائه می کند.