بررسی خواص و مزایا پنل های گچی دیواری کی پلاس

به صفحات روکش دار گچی که در ساختارهای سقف کاذب، دیوار جداکننده، دیوار پوششی و پوشش های محافظ در برابر حریق کی پلاس کاربرد دارند، پنل گچی گفته می شود. مجموعه کی پلاس با ظرفیت تولید بیش از ۳۹ میلیون مترمربع انواع صفحات روکش دار گچی در سال، بزرگترین تولیدکننده پنل های گچی در ایران محسوب می شود.

به طور کلی، پنل های گچی کی پلاس در 4 نوع ساده، مقاوم در برابر رطوبت، مقاوم در برابر حریق و مقاوم در برابر حریق و رطوبت تولید می شود؛ جهت آشنایی با ویژگی های هر یک از آن ها، می توانید به نوشته صفحات روکش دار گچی مراجعه کنید. در ادامه قصد داریم به بررسی خواص و مزایا پنل های گچی کی پلاس پرداخته و در پایان نحوه اجرا و نصب این صفحات در ساختارهای ساخت و ساز خشک را بیان کنیم.

پانل گچی سقف
پانل گچی دیواری
مزایا پنل گچی

مزایا استفاده از پنل گچی کی پلاس

  • اجرای سریع: نصب و اجرای پنل های گچی در ساختارهای ساخت و ساز خشک، بسیار سریع و آسان انجام می شود. با توجه به اینکه صفحات گچی، سازه هایی از پیش آماده هستند، نیاز به آماده شدن در محل ندارند.
  • قابلیت تعمیر آسان: در صورت شکستن یا ترک خوردن پنل ها، به راحتی می توان آنها را تعویض کرد. اکثر پنل های گچی، در اندازه های معین و استاندارد نصب می شوند؛ بنابراین به آسانی می توان پنل های جدید را جایگزین پنل های شکسته شده کرد.
  • سازگاری با محیط زیست: در ترکیبات گچ، از هیچگونه مواد شیمیایی خطرناکی استفاده نشده و می توان پس از بازیافت، دوباره از آن استفاده کرد؛ در نتیجه این صفحات با محیط زیست سازگار می باشند.
قیمت پانل گچی
ابعاد پانل گچی
قیمت پانل گچی سقف کاذب

نحوه اجرای پنل های گچی

طراحان با توجه به شرایط و کمیت های مورد نیاز ساختمان، می توانند از انواع پنل های کی پلاس در پروژه های خود، استفاده کنند. به عنوان مثال در مناطق شمالی کشور که رطوبت هوا زیاد است، بهتر است از پنل های MR یا GKBI (مقاوم در برابر رطوبت) و در مکان هایی مانند آشپزخانه که امکان حریق وجود دارد، بهتر است از پنل های FR یا GKF استفاده نمود.

نحوه نصب پنل های گچی در سقف کاذب

در فرایند اجرایی سقف کاذب، پس از اتصال سازه های تراز، نبشی یا UD، نصب آویزها و اتصال سازه های باربر و پنل خور، نوبت به نصب پنل های گچی سقف می شود. برای استفاده از صفحات گچی، آنها را با توجه به ابعاد مورد نظر برش داده و پس از ساب زدن محل برش، پنل های گچی سقف با پیچ های مخصوص به سازه های پنل خور به صورت حصیرچین متصل می شوند. در پایان فرایند اجرا، درزها با بتونه مخصوص درزگیر پر شده و کل سطح با یک لایه نازک ماستیک پوشانده می شود.

قیمت پانل گچی
پانل گچی چیست
قیمت پانل گچی دیواری

نحوه اجرا پنل های گچی در دیوارهای جداکننده

در فرایند اجرایی دیوار جداکننده، پس از نصب رانرها و استادها، چارچوب درب اجرا و پنل های گچی دیواری به صورت حصیرچین در کنار هم متصل می شوند. در اجرا دیوارهای جداکننده کی پلاس، با توجه به نیازهای فیزیکی ساختمان، می توان از یک، دو و سه لایه پنل گچی دیواری استفاده کرد. لازم به ذکر است، این دیوارها در 4 مدل مختلف با قابلیت های مجزا در کی پلاس قابل اجرا می باشند.

نحوه اجرا پنل های گچی در دیوارهای پوششی

به طور کلی، اجرای دیوارهای پوششی به دو صورت با سازه و بدون سازه انجام می شود. در ساختار دیوارهای پوششی بدون سازه، پنل های گچی به وسیله چسب خمیری مخصوص مستقیما به دیوار زمینه متصل می شوند. در اجرا دیوارهای پوششی با سازه، پس از زیرسازی و قرار دادن یک لایه عایق معدنی، پنل های گچی دیواری با پیچ های مخصوص کی پلاس به استادها متصل می شوند. لازم به ذکر است، با توجه به نیازهای طراح ساختمان، می توان از یک یا دو لایه پنل گچی استفاده کرد.

مطلب پیشنهادی: بررسی کاربرد و مزایا تایل سقفی

جمع بندی

طراحان با شناخت مزایا و کاربرد پنل های گچی پلاس، می توانند با توجه به کمیت های فیزیکی مورد نیاز ساختمان، از انواع این صفحات در اجرای پروژه های خود استفاده کنند. در پایان پیشنهاد می کنیم، جهت دریافت مشاوره رایگان در خصوص انتخاب ساختار، با واحد پشتیبانی فنی کی پلاس تماس بگیرید. تلفن مرکز پاسخگویی: ۰۲۱۴۳۰۰۰۸۰۹