ایزوگیپس (Izogips)
اندود گچی دستی سبک
ایزوگیپس، اندود پایه گچی و پلیمری مخصوص اجرا با دست می باشد.
معرفی و کاربرد
- برای ایجاد سطح نهایی صاف، یکدست و تراز در محیط های داخلی اعم از سقف و دیوار
- قابل اجرا بر روی انواع سطوح از قبیل آجر، انواع بلوک های سیمانی، سطوح بتنی متخلخل، بلوک بتنی سبک و دیگر سطوح سنتی
- مناسب برای همه محیط های داخلی اعم از سرویس های بهداشتی، آشپزخانه، اتاق خواب و پذیرایی
- مناسب برای انواع کاربری های مختلف اعم از مسکونی، تجاری، بیمارستانی،آزمایشگاهی و مدارس
- قابل استفاده به عنوان سطح زیر کار قبل از اجرای کاغذ دیواری، کاشی کاری و همچنین سطح زیر کار برای گچ کاری دو مرحله ای
جزئیات محصول
- دسته بندی بر اساس استاندارد ملی 12015/1 بر اساس استاندارد بین المللی 1-13279 EN؛ B4
- اندود پایه گچی برای استفاده در محیط های داخلی
- ساختار دوستدار محیط زیست
- تنظیم کننده رطوبت محیطی (تنفس محیطی)
- محافظ موثر در برابر آتش
- مقاومت بالا در برابر خراش و فرورفتگی
- عدم نیاز به رابیتس در اجرا روی انواع سطوح (به جز اجرا روی سقف با ضخامت بیشتر از یک سانتی متر)
کیفیت
این نوع گچ پلیمری، دارای علامت کاربرد استاندارد ملی به شماره 12015/1 می باشد همچنین مطابق با استاندارد بین المللی EN13279-1 تولید، ارزیابی و به بازار عرضه می گردد.
دستور العمل اجرا
- سطح کار قبل از اجرا باید از هر گونه آلودگی و گرد و غبار تمیز گردد.
- سطح کار قبل از اجرا نباید خیلی خشک و یا خیلی مرطوب باشد.
- ابزار کار باید کاملا تمیز باشد.
- در صورتیکه سطح زیر کار بسیار صیقلی یا بسیار جاذب باشد ممکن است آماده سازی قبلی و استفاده از پرایمر نیاز باشد.
- توصیه می گردد برای کنج های خارجی از پروفیل های گوشه کی پلاس استفاده شود.
- در صورتیکه در سطح زیر کار از مواد مختلف استفاده شده باشد به دلیل تغییر درجه جذب آب و به منظور جلوگیری از ترک، استفاده از مش (توری) در محل تغییر مصالح توصیه می گردد.
- در صورت نیاز، توری را می توان همراه با ملات بر روی کل سطح به کار برد.
- به ازای هر کیسه تقریبا ۱۶ لیتر آب را در ظرفی عاری از آلودگی ریخته و سپس گچ ایزوگیپس را به صورت پاششی داخل آب بریزید. با استفاده از یک میکسر مکانیکی با دور ملایم یا هر ابزار مناسب دیگر تا زمان بدست آمدن ملات یک دست و آماده اجرا عمل اختلاط را انجام دهید. هیچگونه افزودنی دیگری به ملات اضافه نگردد.
- در صورت نیاز به اجرا در ضخامت بیشتر از ۲ سانتی متر بر روی دیوار، اجرا باید در دو مرحله صورت گیرد. در مرحله اول ابتدا اندود بر روی دیوار به صورت دستی پاشیده می شود. پس از گیرش اولیه مجددا پاشش صورت گرفته و سپس کلیه مراحل باقیمانده اجرا می گردد.
- در اجرا روی سقف، اجرا تنها در یک مرحله و به ضخامت ۱ سانتی متر مجاز می باشد. در صورت نیاز به اجرا با ضخامت بالاتر (حداکثر تا ۲ سانتی متر) سطح زیر کار باید بوسیله مش (توری) مسلح گردد.
- در صورت استفاده به عنوان سطح زیر کار کاشی کاری، حداقل ضخامت ۱۰ میلی متر می باشد و اجرا تا مرحله دوم (شمشه کشی دوم) انجام می گیرد و مراحل بعدی پرداخت انجام نمی پذیرد.
- جهت تراز نمودن سطح زیر کار، قبل از پاشش ملات، سطح زیر کار را با استفاده از شمشه کروم و پروفیل های گوشه کروم بندی نمایید.
- پس از پاشش ملات، اعمال زیر به ترتیب و در فواصل زمانی مناسب که با توجه به شرایط محل کار متفاوت می باشد، انجام گیرد:
- شمشه کشی در دو مرحله
- بر طرف نمودن برآمدگی های کوچک با ماله اسفنجی (هنگامی که سطح بطور کافی سفت شد می بایست به وسیله پاشش آب، مرطوب گشته و بوسیله ماله اسفنجی پرداخت گردد.)
- دو مرحله پرداخت با ماله فلزی
- نسبت آب به گچ بالا و نیز انبارش طولانی مدت گچ سبب افزایش گیرش می گردد که بر روی استحکام نیز اثر گذار است.
- وجود ناخالصی و املاح در آب، دمای بالا (گچ، آب و محیط) ،سطح زیر کار بسیار جاذب و باقیمانده گچ سفت شده روی ابزار کار سبب کاهش گیرش می شود.
- سطح زیر کار بسیار جاذب، سبب کوتاه شدن زمان گیرش نیز می گردد.
- از عوامل تاثیر گذار بر استحکام، نسبت آب به گچ می باشد. هرچه ملات رقیق تر باشد، به دلیل افزایش زمان گیرش، ملات روی سطح، مدت طولانی تری در معرض جریان هوا قرار گرفته و قسمتی از آب مورد نیاز جهت کامل شدن گیرش تبخیر می گردد. در این شرایط ملات به جای گیرش، خشک می شود و از استحکام مناسبی برخوردار نمی باشد.
- جدا از رعایت نسبت آب به گچ در حین ساختن ملات، اضافه کردن آب اضافی پس از ساخت ملات نیز به هیچ وجه مجاز نمی باشد.
- ضخامت اجرا شده، اگر بیشتر و یا کمتر از مقادیر مجاز باشد بر روی استحکام اثر گذار است.
- سطح زیر کار بسیار جاذب، سبب کوتاه شدن زمان گیرش می شود که این امر روی خواص مکانیکی از جمله چسبندگی و استحکام اثر گذار است.
- در صورت تماس با پوست، با آب شستشو داده شود.
- در صورت تماس با چشم، آنها را با آب شستشو داده و در صورت ضرورت به پزشک مراجعه شود.
- در صورت بلعیدن، دهان را با آب شستشو داده و سپس آب بنوشید.
- اگر پس از اقدامات بالا علائم و مشکلات باقی ماند، به پزشک مراجعه شود.
- اطلاعات بسته بندی : بسته بندی 30 کیلوگرمی
- شرایط انبار داری : کیسه ها در محل خشک، روی پالت و به دور از آب و رطوبت و نور مستقیم خورشید قرار گیرند.
- تاریخ مصرف : 6 ماه پس از تولید و 7 روز پس از باز کردن کیسه ها
جدول اطلاعات فنی
داده های فنی بیان شده در شرایط استاندارد ارزیابی شده است. در شرایط کارگاهی امکان تغییرات وجود دارد.