درباره شرکت
کی پلاس با ظرفیت تولید بیش از 39 میلیون مترمربع انواع صفحات روکش دار گچی در سال، به عنوان بزرگترین تولیدکننده سیستم های ساخت و ساز خشک در ایران به شمار می رود ادامه >>
مکمل سقف اصلی ساختمان
تقسیم فضاهای داخلی
تکمیل نازک کاری، بازسازی و عایق سازی
حفاظت از تیر، ستون و سازه های فلزی
دیوارهای پوششی به دو صورت بدون سازه فلزی و با سازه فلزی با توجه به محدودیت ها و شرایط دیوار زمینه، به آن متصل می شوند . برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به کتاب راهنمای دیوار های پوششی Kplus مراجعه فرمایید.
سیستمهای ساخت ساز خشک متنوع بوده و بر اساس کاربرد و محل اجرا و همچنین نوع محصولات مورد استفاده، از نظر عملکردی متفاوت می باشند.
در حال حاضر فقط ساختارهای دیوار جداکننده کیپلاس مورد آزمون و تایید بخش آتش مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی قرارگرفته و در راستای آن نیز تاییدیه سازمان آتش نشانی ایران را دارند.
سایر ساختارها (سقف کاذب یکپارچه، دیوارپوششی و محافظت تیر و ستون در برابر حریق) در آزمایشگاه های آلمان بررسی و مورد آزمون قرارگرفته اند و دارای تاییدیه داخلی شرکت کی پلاس (طبق شرایط آزمون شده) میباشند.
خیر، در زمان اجرای ماستیک به منظور از بین بردن اعوجاجات و آماده سازی و تسطیح سطح، می بایست یک یا دولایه ماستیک ( هر مرحله به ضخامت 1 میلیمتر) بر روی سطح اجرا نمود و اجرای پوست پیازی آن مورد تایید این شرکت نمیباشد.
بله، بر اساس استانداردهای بین المللی اجرای بند (درز) بین کاشیها ضروری بوده تا اختلاف بین اندازه کاشیها و جابجایی ها تا حد امکان متعادل شود.
در استانداردهای بین المللی اجرای بند کاشی به مقدار 3 برابر مقدار تغییر ابعاد اسمی کاشی توصیه شده است.
به عنوان مثال درصورتیکه از کاشی استفاده مینمایید که تغییر ابعاد آن برابر 1 میلی متر باشد، بایستی در زمان کاشیکاری 3 میلیمتر برای این نوع کاشی بند در نظر گرفت.
خیر، عملیات کاشیکاری بر روی ساختارهای خشک، حتما بایستی بصورت دندانه دار اجرا شود و در این راستا باید از ماله شانهای استفاده کرد.
در زمان اجرا بایستی اندازه دندانه ماله متناسب با ابعاد و نوع کاشی انتخاب شود.
جهت کسب اطلاعات بیشتر به “دستورالعمل کاشیکاری کیپلاس” رجوع نمایید.
برای تهیه چسب بوردفیکس، به ازای هر 10 کیلوگرم پودر، به طور تقریبی 5 الی 5/5 لیتر آب مورد نیاز میباشد و برای هر متر مربع حدودا ۵ کیلوگرم پودر بوردفیکس مورد نیاز است.
عملکرد صوتی و حرارتی دیوارهای پوششی همواره، همراه با دیوار زمینه محاسبه میگردد و در این راستا ضخامت لایه عایق و چگالی آن نیز نقش موثری در میزان عملکرد مورد نظر ایفا خواهد نمود.
در این زمینه توصیه می گردد جداول صفحات ۷۲ تا ۷۶ دفترچه راهنمای دیوارهای پوششی مراجعه شود.