درباره شرکت
کی پلاس با ظرفیت تولید بیش از 39 میلیون مترمربع انواع صفحات روکش دار گچی در سال، به عنوان بزرگترین تولیدکننده سیستم های ساخت و ساز خشک در ایران به شمار می رود ادامه >>
مکمل سقف اصلی ساختمان
تقسیم فضاهای داخلی
تکمیل نازک کاری، بازسازی و عایق سازی
حفاظت از تیر، ستون و سازه های فلزی
در ﻣﻘﺎوم ﺳﺎزی ﺳﺎﺧﺘﻤﺎن در ﺑﺮاﺑﺮ ﺣﺮﯾﻖ، ﺗﻮﺟﻪ ﺷﻮد ﮐﻪ ﺑﺮﺧﯽ ﻣﺴﯿﺮﻫﺎی ﻗﺎﺋﻢ ﺗﺎﺳﯿﺴﺎﺗﯽ (ﻧﻈﯿﺮ داﮐﺖ ﻫﺎی ﺑﺮق، ﮐﺎﻧﺎل ﻫﺎی ﺗﻬﻮﯾﻪ و ﺷﻮت ﻫﺎی زﺑﺎﻟﻪ) ﻣﯿﺎن ﻃﺒﻘﺎت و ﻓﻀﺎﻫﺎی ﺳﺎﺧﺘﻤﺎن ارﺗﺒﺎط اﯾﺠﺎد ﻧﻤﻮده و اﻣﮑﺎن ﻧﻔﻮذ و ﺳﺮاﯾﺖ آﺗﺶ را ﻓﺮاﻫﻢ ﻣﯽﻧﻤﺎﯾﻨﺪ. ﺑﻨﺎﺑﺮاﯾﻦ ﭘﻮﺷﺶ و ﻣﺤﺎﻓﻈﺖ اﯾﻦ ﮔﻮﻧﻪ ﻣﺴﯿﺮﻫﺎ دارای اﻫﻤﯿﺖ اﺳﺎﺳﯽ ﺑﻮده و در ﻃﺮح ﺳﺎﺧﺘﻤﺎن ﺑﺎﯾﺪ در ﻧﻈﺮ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺷﻮد. ﺑﻪ ﻋﻼوه، ﭼﻨﯿﻦ ﺗﺎﺳﯿﺴﺎﺗﯽ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﻪ ﻧﺤﻮی ﺑﻪ ﺑﺪﻧﻪ اﺻﻠﯽ ﺳﺎﺧﺘﻤﺎن ﻣﻬﺎر و ﻣﺤﺎﻓﻈﺖ ﮔﺮدﻧﺪ ﮐﻪ در ﻃﻮل ﺣﺮﯾﻖ ﺳﻘﻮط ﻧﮑﺮده و ﺑﺎر اﺿﺎﻓﯽ ﺑﻪ دﯾﻮار ﭘﻮﺷﺸﯽ وارد ﻧﻨﻤﺎﯾﻨﺪ.
داﮐﺖ ﻫﺎی ﺗﺎﺳﯿﺴﺎﺗﯽ ﺟﺰء زون ﻫﺎی ﺣﺮﯾﻖ ﺑﻪ ﺷﻤﺎر ﻣﯽروﻧﺪ، ﺑﻨﺎﺑﺮاﯾﻦ دﯾﻮارﻫﺎی آﻧﻬﺎ ﺑﺮ اﺳﺎس ﺿﻮاﺑﻂ و ﺟﺰﺋﯿﺎت ﻣﺮﺑﻮط ﺑﻪ ﺳﺎﺧﺘﺎرﻫﺎی ﻣﻘﺎوم در ﺑﺮاﺑﺮ ﺣﺮﯾﻖ ﻃﺮاﺣﯽ و اﺟﺮا ﻣﯽﺷﻮﻧﺪ. ﺑﺮای اﯾﻦ ﻣﻨﻈﻮر ﻣﯽﺗﻮان از ﺳﺎﺧﺘﺎرﻫﺎی دﯾﻮار ﭘﻮﺷﺸﯽ ﻣﺴﺘﻘﻞ از دﯾﻮار زﻣﯿﻨﻪ اﺳﺘﻔﺎده ﻧﻤﻮد. در ﺻﻮرﺗﯽ ﮐﻪ ﭘﻮﺷﺶ ﮐﺎری از دو ﺳﻤﺖ دﯾﻮار ﻣﺪ ﻧﻈﺮ ﺑﺎﺷﺪ، ﻣﯽ ﺗﻮان از ﺳﺎزه اﻣﮕﺎ ﺑﻪ ﻋﻨﻮان اﺳﺘﺎد اﺳﺘﻔﺎده ﻧﻤﻮد. ﺑﺪﯾﻦ ﺗﺮﺗﯿﺐ اﺟﺮای ﻻﯾﻪ ﻫﺎی ﭘﻮﺷﺸﯽ ﺳﻤﺖ ﺗﺎﺳﯿﺴﺎﺗﯽ دﯾﻮار، از ﺳﻤﺖ داﺧﻞ ﺳﺎﺧﺘﻤﺎن اﻣﮑﺎن ﭘﺬﯾﺮ ﺧﻮاﻫﺪ ﺑﻮد. در ﺑﺮﺧﯽ ﺳﺎﺧﺘﺎرﻫﺎ، از ﻧﻮار ﭘﻨﻞ ﻣﺤﺎﻓﻆ ﺑﺮای ﺣﻔﺎﻇﺖ ﺑﺎل اﺳﺘﺎدﻫﺎ (در ﺳﻤﺖ ﺗﺎﺳﯿﺴﺎﺗﯽ) اﺳﺘﻔﺎده ﻣﯽﺷﻮد.
در دﯾﻮارﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ در آن ﻫﺎ ﮐﺪ ﺣﺮﯾﻖ ﻣﻄﺮح ﻣﯽﺑﺎﺷﺪ، از ﺻﻔﺤﺎت ﮔﭽﯽ ﻧﻮع FR ﯾﺎ FM اﺳﺘﻔﺎده ﻣﯽﺷﻮد. ﺗﻌﺪاد و ﺿﺨﺎﻣﺖ ﻻﯾﻪ ﻫﺎی ﭘﻮﺷﺸﯽ، اﻧﺪازه و ﻓﻮاﺻﻞ ﺳﺎزه ﻫﺎ و ﺿﺨﺎﻣﺖ و ﺧﻮاص ﻻﯾﻪ ﻋﺎﯾﻖ ﭘﺸﻢ ﻣﻌﺪﻧﯽ ﻣﺼﺮﻓﯽ ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﮐﺪ ﺣﺮﯾﻖ و ارﺗﻔﺎع ﻣﻮرد ﻧﻈﺮ ﺗﻌﯿﯿﻦ ﻣﯽﺷﻮد. ﻋﻼوه ﺑﺮ اﯾﻦ ﻣﻮارد، ﺿﻮاﺑﻂ ﻣﺮﺗﺒﻂ ﺑﺎ ﺳﺎﺧﺘﺎرﻫﺎی دارای ﮐﺪ ﺣﺮﯾﻖ (ﻣﻨﺪرج در دﻓﺘﺮﭼﻪ اﺧﯿﺮ) ﺑﺎﯾﺪ در ﻧﻈﺮ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺷﻮﻧﺪ.
ﺳﺎﺧﺘﺎرﻫﺎی دارای ﮐﺪ ﺣﺮﯾﻖ دارای ﺿﻮاﺑﻂ و ﺟﺰﺋﯿﺎت وﯾﮋه ﻫﺴﺘﻨﺪ؛ ﻟﺬا ﺑﺮای اﺳﺘﻔﺎده از اﯾﻦ ﻧﻮع ﺳﺎﺧﺘﺎرﻫﺎ در ﭘﺮوژه ﻫﺎ، ﻫﻤﺎﻫﻨﮕﯽ ﺑﺎ داﯾﺮه ﭘﺸﺘﯿﺒﺎﻧﯽ ﻓﻨﯽ ﺷﺮﮐﺖ کی پلاس ﻗﻮﯾﺎ ﺗﻮﺻﯿﻪ ﻣﯽﺷﻮد.
سیستمهای ساخت ساز خشک متنوع بوده و بر اساس کاربرد و محل اجرا و همچنین نوع محصولات مورد استفاده، از نظر عملکردی متفاوت می باشند.
در حال حاضر فقط ساختارهای دیوار جداکننده کیپلاس مورد آزمون و تایید بخش آتش مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی قرارگرفته و در راستای آن نیز تاییدیه سازمان آتش نشانی ایران را دارند.
سایر ساختارها (سقف کاذب یکپارچه، دیوارپوششی و محافظت تیر و ستون در برابر حریق) در آزمایشگاه های آلمان بررسی و مورد آزمون قرارگرفته اند و دارای تاییدیه داخلی شرکت کی پلاس (طبق شرایط آزمون شده) میباشند.
خیر، در زمان اجرای ماستیک به منظور از بین بردن اعوجاجات و آماده سازی و تسطیح سطح، می بایست یک یا دولایه ماستیک ( هر مرحله به ضخامت 1 میلیمتر) بر روی سطح اجرا نمود و اجرای پوست پیازی آن مورد تایید این شرکت نمیباشد.
بله، بر اساس استانداردهای بین المللی اجرای بند (درز) بین کاشیها ضروری بوده تا اختلاف بین اندازه کاشیها و جابجایی ها تا حد امکان متعادل شود.
در استانداردهای بین المللی اجرای بند کاشی به مقدار 3 برابر مقدار تغییر ابعاد اسمی کاشی توصیه شده است.
به عنوان مثال درصورتیکه از کاشی استفاده مینمایید که تغییر ابعاد آن برابر 1 میلی متر باشد، بایستی در زمان کاشیکاری 3 میلیمتر برای این نوع کاشی بند در نظر گرفت.
خیر، عملیات کاشیکاری بر روی ساختارهای خشک، حتما بایستی بصورت دندانه دار اجرا شود و در این راستا باید از ماله شانهای استفاده کرد.
در زمان اجرا بایستی اندازه دندانه ماله متناسب با ابعاد و نوع کاشی انتخاب شود.
جهت کسب اطلاعات بیشتر به “دستورالعمل کاشیکاری کیپلاس” رجوع نمایید.
برای تهیه چسب بوردفیکس، به ازای هر 10 کیلوگرم پودر، به طور تقریبی 5 الی 5/5 لیتر آب مورد نیاز میباشد و برای هر متر مربع حدودا ۵ کیلوگرم پودر بوردفیکس مورد نیاز است.
عملکرد صوتی و حرارتی دیوارهای پوششی همواره، همراه با دیوار زمینه محاسبه میگردد و در این راستا ضخامت لایه عایق و چگالی آن نیز نقش موثری در میزان عملکرد مورد نظر ایفا خواهد نمود.
در این زمینه توصیه می گردد جداول صفحات ۷۲ تا ۷۶ دفترچه راهنمای دیوارهای پوششی مراجعه شود.